ילדה בת 7 שרוצה להיות קטנה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

02/08/2014 | 12:52 | מאת: אמא מודאגת

שלום מדובר בילדה בת 7 וקצת עולה לכיתה ג' , שחזרה להתנהג כמו ילדה קטנה התנהגות דיבור משחקים מטופלת בהואופתיה ובריפוי באומנות אבל האויירה בבית קשה איתה, לי מפריע מה גרם לכך, החשש בעייה חברתית בכיתה שגרמה לה לשינוי, האם אני פועלת נכון האם יש עוד דרך לעזור לה להתגבר ולהתחזק לקראת שנת הלימודים.\ תודה

שלום לך אמא, האם יש לילדה עוד אחים או אחיות? מה חושב האבא על המצב שלה? למה היא מטופלת בטפול באומנות ובהומאופטיה? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות