פחד

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/06/2014 | 12:05 | מאת: ..

שלום בני בן 4 חודשים אנחנו משפחה גדולה ברוך ה' אם המון חברים כשמישהו לוקח את הילד ממש מתחיל לפרוץ בבכי עד שאני לא לוקחת אותו לא נרגע ממש רועד וכל גופו נהיה קליל כזה.. מי מה זה יכול להיות? מה קרה פתאום כשהיה רואה את סבתא שלו היה מלא חיוכים ומה יהיה בעתיד שאני יכניס אותו לגן? ליבי נשבר

שלום , אם הבן שלך הוא בן 4 חודשים, אני לא מציע שאחרים יקחו אותו על הידיים , אלא רק את , ואולי גם אביו. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות