התעלמות מילד

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

14/02/2014 | 14:19 | מאת: אני

היי , לפני כשנה וחצי עברו אלינו לבית חברה של אבא שלי והבן שלה ( בן 9 עכשיו ) הם באו מאוקראינה והיו בבעיות כלכליות גדולות ואבא שלי עוזר להם מהבחינה הזאת , אני בת 15 ושמתי לב שהאמא לא מתייחסת לילד , בכלל . היא קונה לו לפעמים בגדים ודואגת לפעמים שהוא יאכל אבל היא תמיד צועקת עליו ומקללת אותו על כל דבר שהוא עושה ובאמת שאף פעם לא ראיתי אותה מחבקת אותו או אפילו מדברת איתו רגוע ולא כועסת , זה כאילו היא שונאת אותו לגמרי בשבילי . אבא שלי מתייחס אותו הדבר ובכלל לא מתייחס אליו , ואותי ואת אחי הם אוהבים מאוד , היא מחבקת אותי וקונה לי דברים ומטיילת ומדברת איתי אבל זה כאילו הבן שלה לא קיים ... אני מנסה לדבר איתה לפעמים אבל אני לא בעמדה להגיד לה איך לחיות , איך אני יכולה לנסות להקל על הילד ? או לנסות לדבר איתה ? תודה רבה , לא ידעתי לאן לפנות ..

שלום לך, האם יש אפשרות שאת תדברי עם ההורים שלך על כך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות