בקשה לשת"פ מילדכם - ילד להורים גרושים - שאלון

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

30/01/2014 | 11:21 | מאת: אילן מאור

שלום רב, שמי אילן מאור ואני מבצעת מחקר בקרב בני נוער החיים בישראל. אשמח מאוד אם בנכם/בתכם ישתפו פעולה ויענו על השאלון בקישור המצורף. שאלון זה הוא אנונימי ומבקש לברר תפיסות בנושאים שונים בקרב אוכלוסיה רחבה. כרגע חסרים לי משיבים שהם ילדים להורים גרושים. תודה מראש, אילן. https://docs.google.com/forms/d/1OZyvuw_bBjS8VytwmTILSQNJFJKq5QPm3i6Y2hAExtw/edit#

30/01/2014 | 11:58 | מאת: אילן מאור.

כדי לענות על השאלון יש להעתיק את הלינק המצורף בהודעה הקודמת לשורת הכתובת-שדה חיפוש באינטרנט, תודה.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות