ביצוע קעקוע בניגוד להסכמתי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

22/01/2014 | 20:25 | מאת: רונה

בתי בת השמונה עשרה רצתה לעשות קעקוע כבר לפני כשנה אני התנגדתי ובקשתי ממנה שתעשה חושבים ותעשה זאת בשלב מאוחר יותר ואם בכלל.סיכמנו שכשהיא תגיע לגיל 21 היא תחליט אם היא באמת רוצה לעשות היא תעשה אם החלטה בוגרת כי זה מצב בלתי הפיך,בעלי מכיר את תפיסת עולמי ובכל זאת בימים אלו כאשר מלאו לה היא 18 היא פנתה אליו ללא ידיעתי ביקשה את רשותו והוא ללא אישורי הסכים ואישר לה לעשות את הקעקוע,אני מרגישה בגידה באימון מצד בעלי ומאוד כועסת על בתי שלא עמדה בהסכם.כיצד להגיב עם הרגשה כל כך נבגדת. אגב אני יודעת שעל פי חוק אין היא צריכה לקבל את הסכמתי אחרי גיל 17.

שלום רונה. אני חושב שהקושי הוא רק עם בעלך. הבת יכולה לעשות מה שהיא רוצה ואין בכך בגידה באמון שלך. השאלה מדוע הוא לא התייעץ איתך לפני שהסכים. זו שאלה שכדאי לשאול אותו. זו לא בגידה באמון, זה מצב שבו הוא לא התייעץ בך. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות