כסף לביס

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

20/01/2014 | 23:21 | מאת: גליה

ילדיי בגן חובה וכיתה א במסגרת ביס , בביס יש מכונות לממתקים , תחילה הרגלתי את ילדיי שמקבלים ממתק רק בסופשבוע , כמה פעמים ביקשו כסף למכונות והסכמתי לתת רק פעם בשבוע , לאחרונה גיליתי שהבן שלי שבכיתה א מבקש כל הזמן מילדים שיכבדו אותו מה ממתקים שלהם , רוב ההפסקה עומד ליד המכונה ועוזר  לילדים אחרים לקנות והם מכבדים אותו , לי זה נשמע כמו ילד מסכן שבחיים לא ראה ממתקים !!! כשדיברתי איתו , הוא טען שכל הילדים מביאים כסף ורק הוא אף פעם אין לו ושאנחנו נותנים לו כסף לעיתים רחוקות ! והוא הודה בכל מה ששמעתי עליו , אני לא יודעת מה לעשות , אני לא נותנת כסף כי זה לא החינוך שאני רוצה לתת להם ולדעתי הם עדיין קטנים לזה , אין לנו שום בעיה כלכלית , השאלה אם לזרום עם הלחץ החברתי למרות שאני גם לא רוצה שיאכלו על השבוע ממתקים

שלום גליה. אני הייתי פונה לוועד ההורים כדי שיסלקו את המכונה הזו מבית הספר. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות