גבולות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/12/2013 | 09:13 | מאת: סם

ביתי בת 6.5 בכיתה א' מספרת לי מזה זמן שילד כזה עלה עליה ואחר שיחק איתה וניסה לגעת בה. למרות שהסברתי לה שהגוף שלה הוא רק שלה ושוחחנו על הנושא אני נתקלת כבר מספר פעמים בכך שהיא הגורם לכך והיא מזמינה חברים לראות את נקודת החן בציצי ורצה ונשכבת ואז החברים יכולים לטפס עליה. אני די נואשת ולא יודעת כיצד לשנות את ההתנהגות שלה. פוחדת מהבאות בגיל גבוה יותר.

שלום סם, איפה זה קרה ? בבית או בבית הספר ? או במקום אחר? אהוד גלבוע

29/12/2013 | 09:02 | מאת: סם

פעם הזמינה את החבר לראות את נקודת החן בבית ופעמיים המקרים הקודמים קראות בבית ספר

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות