פורנוגרפיה אצל ילדים.

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/12/2013 | 08:45 | מאת: אמא מודאגת

לאחרונה גיליתי כי ילדתי בת ה10 גולשת באתרים פורנוגרפיים. בתחקיר עימה היא התביישה ולא נפתחה אליי .רק ביקשה סליחה.אני מאוד מודאגת ולא יודעת איך לפרש את העניין.האם בגיל הזה יש סקרנות אצל ילדים ליחסי מין אצל מבוגרים? האם לקחת אותה לפסיכולוג?? יש לציין שזוהי ילדה חכמה סקרנית בוגרת וללא בעיות חברתיות.אשמח לקבל ייעוץ.תודה.

שלום לך, דבר ראשון הייתי דואג שהיא לא תוכל לראות את האתרים הפונוגרפיים. לעיתים זה מספיק. אם את רואה שיש קשיים רגשיים נוספים , אולי ניתן לפנות לפסיכולוגית קלינית. אהוד גלבוע

24/12/2013 | 09:52 | מאת: אורית

קיימות בשוק תוכנות שנועדו לגלישה בטיחותית לילדים. הן חוסמות תכנים לא הולמים. גם אני התקנתי תוכנה כזו לבני בן ה 9 מציעה לך לבדוק את הנושא

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות