שינה עם ההורה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

11/12/2013 | 08:33 | מאת: רחלי

שלום, אני פרודה מזה זמן. יש לנו ילדה בת 11. הילדה ישנה איתי במיטה, מרצונה כמובן, פשוט נחמד לנו ביחד. האב מתלונן שאני גורמת נזק לילדה. האמנם? הרי בקרוב, אחרי הגירושין, אם אצטרך לעבור לדירה יותר קטנה, יש מצב שנישן אני ושתי הבנות שלנו יחד. תודה.

שלום לך, לדעתי זה לא טוב לכולם שאמא תישן עם ילדותיה באותה המיטה. הנעימות הזו מקשה על הפרידה הנפשית ועל היכולת לישון לבד בלי להיות מעורבים בחיי הילדים והילדים בחיי המבוגרים. מה דעתך? אהוד גלבוע

16/12/2013 | 12:57 | מאת: רחלי

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות