בת שנתיים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

02/12/2013 | 02:34 | מאת: קרן

לילה טוב, ביתי בת שנתיים ילדה עצמאית ומאושרת, לפני שבוע וחצי השתנתה לחלוטין, מילדה שרגילה לישון לבד בלילה -כל הלילה, לא מוכנה להכנס לחדר שלה, כל פעם שהלכה לישון זה היה מלווה בצרחות אימה, צמודה אליי ברמה שאני לא מכירה כל רגע אמא אמא בלחץ, בוכה הרבה יותר, לחוצה, צריכה למציין כי היא הילדה הקטנה במוך 3 ילדים, והכל החל כמובן שבוע וחצי אחרי שחזרנו אני ובעלי מחו"ל שם היינו 4 ימים, בזמן שהיינו בחו"ל היא הייתה אחלה נהנתה עם סבא וסבתא, וגם לאחר שחזרנו יום אחד היא הייתה לחוצה עליי ואז זה נעלם וחזר אחרי שבוע וחצי!!! אני כבר מיואשת ורוצה את הבת שלי בחזרה :) ואת החדר שלי לעצמי כי היא ישנה איתי וערה בלילה רוב הזמן... תודה קרן

שלום קרן, אכן הייתה לכם טעות בכך שנסעתם לחול. היא חוששת שתעזבו אותה עוד פעם. אני מקווה שהיא תחזור לעצמה בעוד זמן. אני לא מציע לכם לנסוע לחול בלעדיה עד גיל 5. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות