דחוףףףףף

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/11/2013 | 12:42 | מאת: אמא צעירה

בתי בת השנה וחודשיים התרגלה לישון עם דובי כלב ולימדנו אותה לתת לו חיבוק זה היה מתוק מאוד בהתחלה עכשיו זה ניהיה מוזר היא חייבת או תדובי או שמיכה כל פריט כדיי כביכול לחבק אותו והיא ממש אונסת אותו היא שמה אותו מתחת לבטן התנועות מוזרות ואם לוקחים לה אותו הוא בוכה ולוקח לה שעות להרדם אם בכלל זה בצהריים בלילה כבר מייאוש ועייפות הוא נרדמת בלעדיו, השאלה היא אם זה בסדר וזה שטויות או זה באמת מוזר ולמה זה בכלל

שלום לך אמא, השאלה האם התנועות של הילדה הן כמו אוננות? אני בעד שהיא תוכל להמשיך ולשחק עם הבובה. אני לא חושב שיש מה לחשוש מזה. היא זקוקה לו ובעוד כמה שנים היא כבר לא תהיה זקוקה לו. מה דעתך? אהוד גלבוע

30/11/2013 | 10:12 | מאת: אמא צעירה

זהו שזה ממש ניראה תנועות אוננות היא קטנה לא מבינה זה בטוח אבל היא ממש שמה אותו בין הרגלים ואם זו לא תינוקת אז מזעזע לתאר

שלום לך, אני לא חושב שזה מזעזע. את רואה בזה תנועות של אוננות. אני לא חושב שהבת חושבת על זה. אני חושב שאפשר להפנות אותה לעיסוקים אחרים ולא להיות עסוקים במשמעות המינית של ההתנהגות הזו. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות