יחסים עם הגרוש

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

23/11/2013 | 22:26 | מאת: רותם

שלום, יש לי ילד בן שנתיים וקצת. מלפני כחודש גרושה רשמית אחרי שנה של פרידה ותהליך גירושין. היינו נשואים 3 שנים. הוא עזב את הבית נטש לטובת רווקה שאיתה חי עד היום בהרפתקאות... (בגידה). לא עומד באופן סדיר בתשלומי מזונות ורואה את הילד פעמיים בשבוע ללא לינה. אורח החיים שלו ושל החברה שלו הם של לילה, הוא לא אדם הכי אחראי ומסודר. עניין הלינה של הילד נוח לשני הכיוונים . לא מתאים לי שהילד יישן שם ולו זה לא מסתדר עם אורח החיים שלו. המעורבות שלו די מינימלית בחיי הילד. אני לא אגיד שהוא לא אוהב אותו - פשוט נוח לו מרחוק ולקבל אותו לבייביסיטר מוכן. גם העובדה שיש לו חברה וחיים אחרים כבר מעידה שהוא לא במקום של אב השנה.אני מבקשת וצריכה להתייעץ בנוגע לכך שהילד שלי כבר  מכיר  אותה כדמות מעל שנה והיא נמצאת רוב הזמן שהוא עם האבא ומנשקת ומאכילה אותו... קצת קשה לי עם זה... אני מפחדת שהילד יקטלג אותה בראש כדמות קבועה... אני אמא מסורה ואכפתית וידוע לי שהילד שלי יודע שאני אמא שלו .. אבל עדיין זה לא בשליטתי מה שקורה שם.... גם ככה קשה לי עם הבגידה שלו , עכשיו אני צריכה לחלוק  גם את הילד שלי?!? עדיין לא אמרנו לילד על המצב הוא לא מדבר עדיין רק מילים מסוימות וחוזר על המילים ( גם קצת מוקדם לגילו ?!?) אשמח להכוונה וייעוץ להמשך הדרך

שלום רותם, אכן , זה קשה לעמוד במצב שבו ילד שלך מטופל על ידי אישה של הגרוש שלך. אבל זו המציאות של חייך. אני מציע לך גם לבנות ולשקם את חיי המשפחה והזוגיות שלך, כדי שהבן שלך יראה איך את חייה באהבה עם בן זוג. ולא רק יראה את הדוגמא של אביו. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות