הפכתי להיות מרוחקת מהילדים שלי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

17/11/2013 | 12:48 | מאת: אני

לפני כשלושה חודשים נכנסה ביתי לכיתה א' ואני ממש בדכאון. אני מרגישה מרוחקת מהבת שלי ולא יכולה לעזור לה ורק עושה לה בושות ונזקים. אני אוהבת אותה אבל מרגישה חרא של אמא. גם הבן שלי בגן מרגיש את זה. אני מרגישה כמו אמא חסרת אונים שלא מטפלת בעצמה ונותנת לבת שלה לפול ומונעת ממנה את הנאות החיים ואת האפשרות ללמוד. הצילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

שלום לך, לא ברור לי מדוע הכניסה של הבת שלך לכיתה א' גרמה לך להיות מרוחקת ממנה. נראה לי שקשה לך עם זה שהיא גדלה , ולמעשה היא אולי פחות זקוקה לך? יתכן שאת זקוקה לידיעה שהבת שלך זקוקה לך גם כאשר היא בבית הספר. מה דעתך? אהוד גלבוע

20/11/2013 | 09:11 | מאת: אני

אלא רק הורסת לה בטוטאל הבת שלי נכנסה לבית ספר לא מוכנה ריגשית ובמקום לתמוך בה ולעזור לה אני שהרי היא לא אשמה בכך אני פוגעת בה ומתרחקת ממנה והורסת אותה ואת עצמי. הקיצר אין לי חיים יותר . אין לילדה חברים, היא לא לומדת למרות שהיא הייתה ילדה מעולה אבל אני הרסתי לה, היא לא הולכת לחוגים לא לטיפולים לא כלום. אני לא מכינה לה אוכל אלא רק לוקחת מבית ספר ותו לא. אני גם הורסת את עצמי. אני כל הזמן בבית.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות