משברונים בזוגיות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/11/2013 | 23:51 | מאת: יפית

שלום אנחנו עשר שנים ביחד נשואים באהבה עם שלושה ילדים (הקטנה בת חצי שנה) אני מתחילה להרגיש בזמן האחרון שהזוגיות שלנו נדחקת לפינה ואני כאילו משהה אותה ותוך כדי עולים כל מיני משברונים בדרך ואנחנו מותשים ומתוסכלים . זקוקים לעזרה . אני פונה לפורום כי אני זקוקה להמלצה על מטפל מיני וזוגי . איך אני יכולה לבחור מתוך המבחר המפורסם באינטרנט .. לא רוצה להמר ..אשמח להמלצות שלכם. יפית

שלום יפית, באיזה איזור את גרה? אני ממליץ לך על הספר שכתבתי - זוגיות והורות - עקרון הדומיננטיות המתחלפת. יש שם פרק שעוסק בנושא האהבה שבין בני הזוג. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות