שינויים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

16/10/2013 | 19:43 | מאת: אמא של נועה

שלום רב בתי בת ה 3 וחצי נכנסה מתחילת שנה לגן טרום טרום חובה ומאז הבעיות התחילו היא החלה לפספס הרבה במכנסיים,כאשר פניתי לגננת ולסייעת הן טוענות כי היא נוהגת להתאפק הרבה .. בבית זהו לא מצב שקורה ובנוסף גם לא קורה אף פעם איתנו כשאנחנו יוצאים איתה מחוץ לבית אפילו למס שעות במעון הקודם זה היה קורה לה לעיתים רחוקות גם שהייתה עוד בתחילת הגמילה. אני חוששת שהילדה עוברת משהו רגשי או שיש לה איזה משהו שממנו היא חוששת בגן שזה קורה לה.חשוב לי לציין כי היא הינה ילדה יחידה ואני כרגע נמצאת בהריון מתקדם הייתכן שזה נובע מהשינוי הזה?..או שלפיכך יש לי לדאוג לגביי תיפקודו של צוות הגן

שלום אמא של נועה, אכן השינויים יכולים לגרום לנסיגה גם בתחום השליטה על הסוגרים. אני הייתי מחכה עוד כמה חודשים, אני חושב שהיא תתגבר על הקושי. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות