פחד הבן מעצם החשיבה שאני מקיימת יחסי מין.

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

13/10/2013 | 16:28 | מאת: מירי

היי, אני אם חד הורית על ילד בן עשר. יש לי בן זוג קבוע לחיים, אמנם אנחנו לא גרים ביחד אבל הבן שלי מכיר אותו היטב ועד כה היחסים בינהם היו נפלאים. בחודשיים האחרונים הבן שלי עובר טלטלה וכל מה שמעסיק אותו זה לדעת האם קיימתי יחסי מין חוץ מבפעם שממנה הוא נוצר. כשנשאלתי הייתי כל כך מבולבלת ומבלי לשים לב עניתי תשובה מטומטמת שקרית...אבל עניתי שלא. השאלה הזו לא מרפה ממנו וכל פעם שאנחנו ולמורת רוחי חוזרים לנושא ובו אני מנסה קצת לגעת במציאות שסבא וסבתא מקיימים יחסי מין, הדוד והדודה, ההורים של החבר הזה והחברה הזו.....על כולם הוא מסכים, אבל את אמא אני לא רוצה שבחיים שלך זה יקרה. אתמול ניסיתי להתקדם ואמרתי שאני כן מתכוונת להתחיל עם הבן זוג שלי, אבל אף פעם כשהוא בבית וכו.....מאז ועד היום חיי הפכו לגיהנום, בביה"ס הוא התנהג זוועה, הרגיש לא טוב במהלך היום, ולטענתו רק מהמחשבה הזו.......שוב חזרתי לנקודת הפתיחה ואמרתי לו כי אני מבקשת לסיים את הדיון הזה, אנחנו לא חוזרים אליו ואני מבטיחה לו שלא אקיים יחסי מין...........איך יוצאים מזה? איך נותנים לו להבין שאמא היא גם יצור אנושי, האם לדון בסוגייה או לחתום אותה?

13/10/2013 | 16:36 | מאת: מירי

אני מבקשת לציין כי התפנית היום הייתה בכך שאין הוא מעונין בכל קשר עם החבר שלי והוא מבקש שלא יגיע אלנו לבת יותר........אני לחוצה מהלא נודע ומהבאות...

שלום לך מירי, אני חושב שאת היית אמורה להגיד לבנך שעל הנושא הזה את לא רוצה לשוחח איתו כי זה נושא אישי שלך. את ניסית להסביר לו שכולם מקיימים יחסי מין וזה לא מתאים לו כילד בן 10 שלא אמור להיות עסוק בנושא. מכיוון שכבר גילית לו את האמת, אני חושב שחשוב לחזור ולהגיד לו שיותר לא תדברי על הנושא הזה איתו וכמובן חשוב שהחבר ימשיך לבא אליכם הבייתה. אולי עדיף שהוא יחייה אפילו אתכם כי אז כבר לא יהיה הנושא של ההגעה שלו שהיא מיוחדת ולא חלק משיגרת החיים. מה דעתך? אהוד גלבוע

22/10/2013 | 18:07 | מאת: מירי

ברור לי שהייתי צריכה לצאת מהשיחה הזו יותר בכבוד, מכל מקום הוא דיי בלבל אותי ובכל זאת הוביל אותי למקום לא טוב. כמובן שבאחת השיחות אמרתי לו שאין לי עניין בהמשך השיחות הללו כמו כן טענתי אפילו שהוא אי בהן. מכל מקום ברור לי מעל כל צל של ספק כי ילד בן 10 לא אמור להיות עסוק בנושא זה, ודווקא מהמקום הזה באה שאלתי מה אני עושה עם ילד בן עשר שכן עסוק בנושא, ויותר משהוא עסוק בנושא,הנושא עצמו משתלט לו על היומיום. תודה על התגובה ואשמח להמשכה.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות