בעלי נגד חוגי ילדים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

10/10/2013 | 14:01 | מאת: אנה י.

שלום רב, אני חייבת להתייעץ! יש לי בת מדהימה בת 5. אני רוצה לרשום אתה לשני חוגים: קפוארה וחוג תאטרון. שאלתי את דעתה והיא מאוד רוצה. בעלי לא רוצה לשמוע על חוגי ילדים. בבחינתו זה משהו מיותר בחיים וילדה צריכה להיות בבית ולא להסתובב בכל מיני אטרקציות וחוגים. היא צריכה לדעת לעסיק את עצמה בבית ולא לגרות אותה לעולם החצוני "מלא רפתקאות" כך נמנע ממנה את חיים "משוגעים" בגיל הנערות. היא תהיה ילדה ביתית ולא יעלה בדעתה לחיות את חיי הלילה בגילי תיכון. אני מנסה להסביר לו הוא טועה, שחוגים רק אפתחו אותה גם מנטלית וגם פיזית ואין שום קשר בדבריו. יש לנו גם כך המון בעיות תקשורת על דרך חינוך הילדים. אני חייבת עזרה דחוף!

שלום אנה זה באמת מדאיג שזו הדיעה של האבא. אכן חוגים עוזרים להתפתח בתחומים רבים. יתכן שהאבא דואג לגבי גיל ההתבגרות ואת יכולה להרגיע אותו שאת תשמרי עליה ביחד איתו בגיל הזה. אם לא תצליחי, יתכן שכדאי שתלכו ליעוץ זוגי או הדרכה הורית. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות