בת ארבע

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/10/2013 | 15:37 | מאת: שון

שלום,יש לי ילדה בת ארבע היא נכדה ראשונה במשפחה משני הצדדים,התפנקה ומתפנקת עד היום.היא מאוד חכמה ויודעת הכל..אבל היא מאוד מרדנית ועקשנית..ותמיד רוצה הכל ובוכה על הכל..ששואלים אותה שאלות היא תמיד עושה את עצמה שהיא לא יודעת ומתערש

שלום שון, יתכן שזה שהיא מפונקת על ידי הסבתות והסבאים גורם לה להרגיש שהיא החשובה ביותר במשפחה וכך היא מרשה לעצמה להתעקש. יתכן שצריך למצוא דרך שהיא פחות תהיה מפונקת? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות