עזרה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/09/2013 | 14:48 | מאת: דליה

שלום יש לי 3ילדים בני 4,3,ושנה וחצי,הם משגעים אותי כבר אין לי כוחות כמו שאומרים.הם תמיד רבים אחד עם השני לא נותנים אחד לשני לשחק במשחקים,אני מסבירה ואומרת אתם אחים וצריכים לשחק ביחד ולילדה שבת ה4אני תמיד אומרת את הגדולה וצריכה להסביר להם מה נכון ומה לא.ואין זה לא עוזר...והיא דווקא זאת שתמיד מציקה..אין לי תמיכה מבעלי שיעזור לי הוא תמיד רק עסוק בעבודה.ולבד תמיד קשה..התייאשתי מלהסביר והתיאשתיי מלנסות להיות טובה ..הם לא מקשיבים למה שאומרים תמיד צועקים,עושים מה שבא להם אפילו לאכול הם לא אוהבים..מה אפשר לעשות במצב כזה???בבקשה המלמה דחוףף..תודהה

שלום דליה, אכן לא קל לגדל 3 ילדים בגילאים קרובים. אני מציע לך שתהיה לך עזרה אחרי הצהריים עד שבעלך מגיע, במידה ואפשרי לך. זו יכולה להיות גם עזרה של ילדה בת 12 שתהיה איתך אחרי הצהריים. הייתי מציעה שהיא תשחק עם הבת הגדולה. או להיפך , עם הקטן\ה ביותר. הם אמורים לשחק ביחד איתך. הם לא יכולים לשחק לבד. אני מציע לך לקרוא את הספר שכתבתי - זוגית והורות - עקרון הדומיננטיות המתחלפת. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות