להודות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/09/2013 | 17:32 | מאת: גלי

שלום. יש לי בת מנשואי הקודמים ולה 3 בנים . אני נשואה פעם שנייה . בחג ללקחנו את בתי + 3 נכדיי לטיול של שבוע בחו"ל ללא חתני כי יש לו עסק והוא עובד . כשחזרנו מחו"ל חתני הודה בטלפון לבעלי (שאינו אבא של בתי) בלבד . האם חתני היה צריך להודות גם לי או שזה מובן וברור שלי לא כי אני הסבתא ? תודה

שלום לך גלי, לדעתי החתן היה אמור להודות גם לך, אבל החשוב בעיני זה שנסעתם כל המשפחה לטיול ונהניתם ביחד עם הבת והנכדים. זו בעיני המתנה הגדולה ביותר שזכית לה. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות