סבא שמואשם בצדק או שלא?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

23/09/2013 | 13:27 | מאת: א

אני נשואה באושר, ויש לי שתי בנות מקסימות. לפני כשבועיים גיסתי הפילה עליי פצצה, כשאמרה לי שאבא שלה הטריד מינית את אחת הנכדות שלו. (לא ביתה) אין לי מושג אם היא דוברת אמת, (קיים סיכסוך בינה לבין אביה בגלל סיבה אחרת) וכשהצגתי את האשמות לבעלי, הוא מיהר להחליף נושא בלי לדון בנ"ל לעומק. מצד אחד קיים היסוד הסביר של חפות מאשמה, בגלל שחמי הוא איש מקסים, וכל האשמה נראית מצוצה מהאצבע. ומצד שני, מדוע שהבת שלו תעליל עליו מעשה שפל שכזה? כמו שכתבתי, יש לי שתי בנות, ואני פוחדת ואובדת עצות. מה עלי לעשות?

שלום לך, אני מציע שהסבא לא יהיה לבד עם הנכדות , אלא רק בנוכחותכן. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות