טיסה לחו"ל ללא הילדה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

12/09/2013 | 20:45 | מאת: מורן

שלום, יש לנו ילדה יחידה בת שנה ו- 10 חודשים. אנחנו מתכננים נסיעה לחו"ל למשך שבוע, בלעדיה. היא תהיה בת שנתיים, ותישאר כאן בבית עם סבתא שלה, שעימה היא שוהה כל יום כמעט מאז שהיא נולדה ומאוד מחוברת אליה. לגן היא נכנסה לראשונה לפני שבועיים, מתאקלמת לאט לאט. הנסיעה מתוכננת לעוד כחודש וחצי (גמיש, עוד לא סגרנו). אני מאוד חוששת לעזוב אותה למשך שבוע - האם בגיל כזה שבוע זה יותר מדי? האם שיחת וידיאו איתה בסקייפ (עם מצלמה) כשנהיה בחו"ל עלולה לבלבל אותה יותר בגיל הזה, או שהיא דווקא לעזור לה? האם יש עוד הנחיות כלליות שכדאי לנו לדעת? תודה רבה!

שלום לך מורן, אני לא הייתי מציע לך לנסוע לחול בלי הילדה בגיל הזה. כך שאני מציע שתקחו אותה אתכם , או שתבטלו את הנסיעה. ותדחו את הנסיעה לעוד כמה שנים. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות