משפחות בחגים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/08/2013 | 10:47 | מאת: דנה

שנינו בפרק ב של חיינו, לי יש בן וגם לו יש ילד. אני לחוצה מהתקופה הזאת של חגים, זה בעצם החגים הראשונים שממש נעבור ביחד עם המשפחה. איך אפשר להקל על זה? הם עוד רוצים לנסוע לטייל בסוכות שזה בכלל יכול להיות קרקע לריבים. יש טיפים בשבילי?

26/08/2013 | 17:19 | מאת: נורית

למה קרע? טיולים לפעמים דווקא מגבשים ויוצרים אווירה חיובית. אנחנו עשינו טיול משפחתי עם בן זוגי והילדים שלו ושלי במלון פסטורל בכפר בלום בפסח האחרון. היה ממש נחמד, בעיקר גיבש בין המשפחות, עשינו קייאקים והתפנקנו במלון. אל תשללי על הסף

27/08/2013 | 10:36 | מאת: דנה

אני מניחה שזה גם תלוי בגישה ובמקום אז אנסה להפיק מזה את המיטב

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות