גרוש טרי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/08/2013 | 08:48 | מאת: אמיר

לפני כשנה התגרשתי, יש לי שני ילדים בני 7,5, הבן שלי בן ה-5 מתקשר אלי וטוען שמתגעגע לעיתים מלווה בבכי, מהם ההשפעןת של הניתוק הזה עליו?....אני נפגש עם הילדים פעמיים באמצע שבוע כולל לינה ובכל סופש שני, הקשר עם גרושתי בסדר גמור. תודה

שלום אמיר, אכן ילדים סובלים מזה שהוריהם נפרדים ומתגרשים ומראים לילדים שההורים כבר לא אוהבים אחד את השני. זו מציאות שנכפתה עליו. אני מקווה שהוא יוכל להסתפק באהבה שלכם אליו ואולי אתם תשקמו את החיים המשפחתיים שלכם , כל אחד עם בן זוג או בת זוג אחרת ותראו להם שאפשר לקיים קשר של אהבה גם בין מבוגרים. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות