הצילו עזרההה זוגיות מתפרקת בעקבות זה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/08/2013 | 21:46 | מאת: שני

היי , יש לי ילד בן 6 , כל פעם שהוא ישן אצל חמי וחמתי הוא חוזר משונה, מפחד לישון לבד, מפחד ללכת למטבח , אפילו לשירותים, אני יודעת שהוא אוהב אותם והם אותו מאוד אולי שבגלל שהוא אצלהם חמתי הולכת איתו לשירותים עד שיסיים לעשות את צרכיו, אצלי אין דבר כזה אני כבר לא יודעת מה לעשות, היום הוא אומר לי אני מפחד לישון בחדר המנורה מפחידה אותי, אחר כך הצורה של המאוורר אני כבר לא יודעת מה לחשוב או מה לעשות....הוא הולך להיות השנה בכיתה א בכיתה קטנה מכוון שהוא עבר את הגירושים של נו, ואחר כך חזרנו, ורק בגיל 5 וחצי הוא התחיל לעשות את צרכיו בשירותים ולא בטיטול, ויותר מיזה שהוא עלה 12 קילו בכמה חודשים, ובגלל כל מה שקורה אנחנו רבים הרבה הרבה

שלום שני, אם את חושבת שהביקורים של בנך אצל החם והחמות גורמים לו נזק, אז כדאי שהוא ילך לשם וישן שם את סופי השבוע הללו. נראה לי שאת מתארת מצב שבו קשה לבנך בעוד תחומים כמו האכילה. אולי כדאי להתיעץ עם פסיכולוג או רופא ילדים? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות