ארלוזורוב 27 , תל-אביב

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/08/2013 | 15:26 | מאת: דנית

שלום רב, אני אם חד הורית (רווקה) לילד בן 3. האבא לא ראה את הילד בשנתו הראשונה,לפני שנתיים האבא נכנס קצת לתמונה והתחיל לבוא לביקורים מידי פעם. בתקופה האחרונה האבא הגיע פעם בשבוע ולאחר מכן התחיל שוב לזלזל ולבוא פעם בחודש באיזה שעה שמתחשק לו (לאבא).. אתמול האב הגיע בעשה 20.45 והחליט שהוא רוצה להשאר לישון אצלנו (פעם ראשונה שזה קורה). נכנסנו לחדר והילד התחיל בבכי וביקש שהאבא ילך לבית שלו.. הילד לא הפסיק לבכות במשך שעה עד שהאבא הלך... האם זו תגובה נורמלית??? אודה לתשובתך

שלום לך דנית, אני לא חושב שהאב יכול לישון אצלך בבית. אני לא חושב שהוא אמור לבקר את הבן כאשר הביקור יהיה בביתך. יש מספיק מקומות שבהם הוא יכול לעשות זאת. חשוב להגן על הבית וגם על הבן. נראה שהתנהגות האב היא אימפולסיבית ויתכן שכדאי לשתף את פקידת הסעד לחוק הנוער ברווחה. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות