דירה וריבים עם הבן זוג

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/08/2013 | 10:57 | מאת: ליאת

אני ובן זוגי, כבר לא ילדים, אנחנו ביחד הרבה זמן, כ9 שנים, יש לנו ילדה בת 3 ואנחנו רוצים לקנות דירה. אנחנו רבים מעט אבל כשזה מגיע לנושא של הדירה ומשכנתא, נדמה שהוא רוצה להחליט הכל והולך לבדוק לבד. פתאום מזוג שיודע להחליט ביחד, הוא רוצה לבד. אנחנו רבים על זה ואני רוצה שנחליט ביחד למרות שאני אולי לא מבינה גדולה במשכנתאות, אני רוצה להיות חלק. איך כדאי להכנס לזה ולעזור לו? אולי הוא לא סומך עלי?

שלום ליאת. אכן זו בעייה. אני חושב שאם הוא היה מתייעץ איתך , יתכן שהיה לך קל לקבל את ההחלטות שלו. אני חושב שהוא רוצה לקחת אחריות ויתכן שהדיעה שלך מחלישה אותו בתהליך קבלת ההחלטות. מה את חושבת? אהוד גלבוע

08/08/2013 | 10:34 | מאת: ליאת

יתכן אבל אנחנו בכל זאת 2 בטנגו משכנתא הזה. אחרי שכתבתי את השאלה חיפשתי מידע באינטרנט, התיעצתי עם חברים ואמרו לי שיש סדנאות בנושאי משכנתא כמו שיש במזרחי למשל וחשבתי להציע לו ללכת ביחד כי לדעתי זה יכול לעזור לנו להגיע להחלטות כשווים ומבינים. אני חושבת שזאת הדרך הנכונה יותר, כזוג

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות