פרידה קשה בבוקר לפני כניסה לגן

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

31/07/2013 | 09:39 | מאת: טל

הי אשמח לעזרה ועצה לגבי בני בן ה 3. מידי יום מתחילת השנה כאשר אנו לוקחים אותו לגן הוא נפרד מאיתנו בבכי. יש לציין שטוב לו בגן היות והבכי נרגע לאחר מספר דקות (לוקחים אותו והוא מקבל הפתעה). יש ימים שהוא אפילו לא רוצה לצאת מהגן כיון שהוא עסוק במשחק. אנו מקבלים תמונות מידי שבוע שמראות את ההתנהלות בגן ובתמונות הוא מחייך משחק ומשתתף בפעילות.

31/07/2013 | 09:48 | מאת: טל

בשבועיים האחרונים זה החמיר. הוא נכנס בשביל הגן איתנו יד בעד ואיך שנפצחת הדלת הוא מתחבא מאחורנו ובעת הפרידה ממש מורח. זה קורע חב. איני מבינה למה זה קורה. האם זה נורמלי? האם לפנות לעזרה ולמי. תודה

שלום לך טל, האם אתה האבא או שאת האמא? איך הפרידה אצל השני? האם יש לכם עוד ילדים? לאן אתם הולכים לאחר שאתם מביאים את בנכם לגן? כמה זמן שהוא בגן הזה ואיפה הוא היה קודם לכן? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות