מציאת פנימייה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

10/07/2013 | 17:57 | מאת: מיקי

שלום יש לנו בן בגיל 10 ולאחר שנים של ביקורים אצל פסיכולוגים,ניירולוגים,פסיכייטריים ויועצים חינוכיים למיניהם,אנו הרמנו ידיים בנושא החינוך שלו,משמעת,כיבוד הורים ועוד'.יש לו יכולות גבוהות אך הוא לא רוצה ללמוד.אנו רוצים לרשום אותו לפנימיה טובה ואיכותית.למי אפשר לפנות לייעוץ באופן דיסקרטי? תודה

שלום לך מיקי, אני פחות מתמצא בתחום של הפנימיות לגיל הזה. הייתי מציע לך להתיעץ עם השרות הפסיכולוגי חינוכי , או עם פסיכולוג חינוכי מומחה. אהוד גלבוע .

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות