האם להוציא ילד מגן

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

10/07/2013 | 13:21 | מאת: נטלי

בני בן שנה ו10 התחיל גן מינואר האחרון לצערי הוא הוא נדבק מכל דבר קטן ויוצא שבוע בסדר שבוע חולה אמרו לי שככה זה אך ההרגשה היא שזה לא הגיוני כבר. אני בעבודה חדשה ולמרות שבעלי ואני מתחלקים בלהישאר איתו בבית אנחנו כבר חושבים על להוציא אותו מהגן אך פוחדים שזה יפגע בהתפתחות החברתית שלו מה לעשות??

יתכן שהכנסתם אותו מוקדם לגן.ההתפתחות החברתית שלו תגיע גם אם יהיה בבית עוד שנה עם מטפלת. כרגע נראה לי שחשוב יותר הבריאות הגופנית שלו. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות