פחד הילד

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/07/2013 | 15:00 | מאת: ליזה כהן

ילדה בת כמעט 5 ממושמעת מנומסת מרבה לשאול האם אני כועסת עליה במהלך היום לדוגמא נשפך חלב אז היא שואלת אחרי שהיא עושה משהו כמו לאסוף צעצוע אז היא שואלת נכון שאת לא כועסת בלי סיבה את כועסת עליי , מה עושים למרות שאני תמיד אומרת לה שגם במצב שאני כועסת אני אוהבת אותה

שלום לך ליזה, ילדים מבינים כעס כחוסר באהבה. השאלה איך את תוכלי לחנך ולהיות עם הבת שלך עם מינימום של כעס עליה . זו שאלה וזהו אתגר. אהוד גלבוע.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות