חוסר שליטה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

03/07/2013 | 17:33 | מאת: s.s.

שלום אני אמא ל 4 ילדים וסבתה ל 6 נכדים שיהיו בריאים שלושה מילדיי נישואים ברוך השם ואת הקטנה ילדתי בהיותי בת 45 . היא גדלה בעיקר בסביבת מבוגרים והשפה שלה מאוד בוגרת. יש לי בעית גבולות איתה אם זה בהכנת שיעורים או מקלחת או לאכול או כל מטלה שעליה לבצע . בבית הספר היא ממש לא מקובלת ומאוד ממורמרת ובוכה הרבה שאין לה חברות . המורה ביצעה מס' שיחות בכיתה וזה לא עזר. בכיתה א' היתה קבוצה קבועה של בנות שהתנקלו לה . היא שיתפה אותי אך לא הסכמה שהתערב עד שכבר לא יכולתי ופעלתי בשיתוף המורה . אותה קבוצה המשיכה גם השנה אך כבר לא באלימות אלה בנידוי . יש מספר חברות אליהן היא הולכת אך מאוד קשה לה להתחלק. אני ממש צריכה עצה . מחכה תודה s.s.

שלום לך, בת כמה הבת שלך? מה הכוונה שהיא לא יודעת להתחלק? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות