חילוקי דעות על נושא בריאותי בין הורים גרושים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

27/06/2013 | 17:18 | מאת: דנה

שלום רב, אשמח לקבל מכם חוות דעת. אני פרודה מזה שנה וחצי ( מעולם לא התחתנו) וטרם סיימנו את ההליכים המשפטיים. רמת הקונפליקט בינינו גבוהה מאוד ואנחנו מתקשרים רק באמצעות סמס או תיווך של פקידת הסעד. בתקופה זו גם פקידת הסעד נמצאת בתמונה. אני המשמורן עפ"י המלצת פקידת הסעד. ביתי בת ה- עולה לכיתה א' ולאחר שתצפתה עליה בגן פסיכולוגית מטעם הגנים היא המליצה לנו לבדוק עניין של קשב וריכוז אצל הבת הכולל בדיקת שמיעה ובדיקה נוירולוגית. מאחר ושנינו אפוטרופוסים שנינו אמורים להסכים בעניינים בריאותיים. האבא של הילדה מתנגד בכל תוקף לבדיקת שמיעה ולבדיקת נוירולוג בטענה שאין לילדה שום דבר. השאלה שלי מה עלי לעשות? האם להציב זאת כעובדה? האם לערב את בית המשפט? אומנם פקידת הסעד בתמונה אך בהחלט אני לא בטוחה שהיא תוכל לשכנע אותו. מה גם שיגיע היום שהיא תצא מהתמונה ומה אז? האם אני יכולה לעשות זאת בניגוד לרצונו, שהרי מדובר בטובת הילדה וברצון שלי לסייע לה להשתלב בכיתה א בצורה מיטבית מבלי לצבור פערים. אשמח לקבל מכם את דעתכם תודה רבה

דנה שלום, בדיקות חיבים לעשות. אם האבא לא מסכים כדאי לפנות לפקידת סעד לחוק הנוער והיא תוכל לכפות על האבא את הבדיקות. אהוד גלבוע

27/06/2013 | 23:03 | מאת: דנה

תודה רבה אהוד יקר המשך ערב נעים דנה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות