חול בלי הילדים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

18/06/2013 | 18:47 | מאת: דליה

אנו מעוניינים לטוס לכמה ימים בלי הילדים בני 7,5,ושנה , עד כה כל הנסיעות שלנו היו עם הילדים , מעולם לא השארנו אותם לבד , למעט מקרים שאחד מאיתנו נסע והשני נשאר עם הילדים , איך. זה עלול להשפיע על הילדים אם בכלל ?

שלום דליה, אני חושב שעל הילד בן ה 7.5 נסיעה לשבוע לא תשפיע לרע. אבל על הילד בן השנה , אני חושש שזה עלול להשפיע בצורה לא טובה. לכן או שתקחו את הקטן אתכם או שתחכו עד שהוא יהיה בן 4-5 שנים. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות