גזענות בגן

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

18/06/2013 | 14:07 | מאת: דליה

שלום , אני עומדת להכניס את הבת שלי בת החצי שנה למעון , התרשמתי מאוד מהגן ומהגננצ יעס שיחה טלפונית , אך כשהלכתי לראות לפגוש את הגננת ראיתי שהיא דתיה ושתי הסייעות גם כן דתיות , אנחנו משפחה ערביה שגרה באזור יהודי , לרוב דוברים עברית וללא מבטא , האם עליי להגיד לה מראש שאנחנו ערבים ? אני מאוד רוצה שהבת דלי תהיה בגן הזה , לא מדובר בגן דתי !!!

שלום דליה, אני חושב שכדאי להגיד לגננת. אולי היא באמת גזענית ואז הילדה שלך עלולה לסבול מכך. אני מקווה שהגננת לא גזענית וכך הבת שלך תהנה מהגן ותתפתח בצורה הטובה ביותר האפשרית. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות