גמילה מתחליף חלב

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

17/06/2013 | 12:52 | מאת: דני

שלום רב אני אב ל 2 ילדות אחת בת שנתיים ואחת בת 3 ו 8 חודשים בשנה האחרונה אני מנסה לגמול את הגדולה מתחליף חלב שתיהן מקבלות בבוקר ובערב ( יש לציין שגם דורשות את זה ) לעיתים שהן מתעוררות הן גם דורשות דייסה בלילה לקטנה אני עושה אבל לגדולה אני לא עושה היות ואני מנסה לגמול אותה מהעניין היא כמובן צועקת וכו' . הבעייה היא שאין הסכמה ביני לבין אישתי בנוגע לגמילה והיא ממשיכה להכין לה דייסה כרגיל גם בלילה שהיא מבקשת הילדה התרגלה לבקש מאמא היות והיא יודעת שהיא תתן לה ואני לא כמו כן הדבר מפריע לגמילה מטיטול בלילה היות והנוזלים גורמים לה לעשות פיפי במיטה . המצב יוצר מתח רב ביני לבין אישתי יש כאן חוסר תיאום ומיותר לציין שהילדה מרגישה בזה . קבעתי פגישה בטיפת חלב לעוד מספר שבועות על מנת להביא צד שלישי שיביע את דעתו לגבי העניין ברור שילדה קרוב ל 4 אינה זקוקה לדייסה לא ביום ולא בלילה לדעתי זו התמכרות לכל דבר אודה לך על עצתך לגבי העניין

שלום דני, אכן אתה צודק, הבעייה שקיימת היא לגבי מי יקבל את ההחלטות ביניכם ההורים. האם את תקבע את ההחלטה או שאשתך. במצב הזה של המאבק הילדות שלכם נפגעות. אני מציע שאתם תלכו ליעוץ זוגי או ליעוץ להורים. גם הדרך שאתה בחרת יכולה לעזור . אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות