בחירת גן

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

04/06/2013 | 18:57 | מאת: דליה

בספטמבר אני אמורה להכניס את בתי בת החצי שנה למסגרת , עברתי בין המשפחתונים באזור ולא היה משהו שהלהיב אותי במיוחד , פשוט בסדר , ישנו משפחתון חדש חדש שממש התלהבתי ממנו , מבחינת התכנים אותו הדבר כמו שאר המשפחתונים אבל מה שהלהיב אותי זה שהכל ממש חדש ציוד חדיש וגם שיש מצלמות שההורים יכולים לצפות בכל היום , הגן לא מוכר באזור והבעלים לא מוכרים כך שאין ממי לקהל המלצות , ואין לי ממש המלצות על הגנים האחרים שראיתי , איך אני בוחרת גן ? והאם זה נכון לבחור לפי המראה ?

שלום לך דליה. אני הייתי מסתמך יותר על המלצות ולא רק על אחת. אולי את רוצה שתהיה לבת שלך מטפלת אישית בבית שלך ולא משפחתון? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות