מריבות משפחתיות מול הילדים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

04/06/2013 | 10:26 | מאת: היא

שלום רב אני אימא לשתי בנות 6 ו4 לצערי הרב בשנה האחרונה הן נכחו במריבות משפחתיות ביני ובין בעלי והמשפחה שלו במיוחד דודה וסבתא הדבר מאוד השפיע עליהן לרעה במיוחד על הגדולה אני ובעלי מאוד אוהבים אחד את השני והמריבות בינינו קשורות למשפחה שלו ..האירוע שמטריד אותי כרגע הוא זה שהבת הגדולה שלי מספרת לסבתא שלה כל מה שהיא שומעת בבית ....אתמול למשל היא אמרה לי בטעות משהו שלא הייתה צריכה להגיד לסבתא שלה ואני מאוד כעסתי עליה ולא ידעתי איך להתנהג ....אני יודעת שאנו הגדולים אשמים ואני רוצה לטפל בילדה שלי כראוי כי אני מרגישה שהיא תקועה באמצע ....אבל איך אני לא יודעת בבקשה עזרו לי ....

שלום, אני לא חושב שהבת שלך קשורה למריבות. אין צורך לכעוס עליה גם כאשר היא מתערבת. חבל לי לשמוע שהמשפחה המורחבת גוררת אותכם למריבות. הייתי מציע שתנסו להימנע ככל האפשר מקשר עם המשפחה המורחבת עד לסיום המריבות. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות