בעיה עם הבן

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

03/06/2013 | 17:11 | מאת: חזי

ערב טוב אני אבא לבחור בן 22 שמשרת כקצין בצבא עכשיו הבן החליט שהוא רוצה לחזור בתשובה ולהמשיך בצבא הוא לא מתכנן לעזוב הכל לפחות ככה הוא טוען כרגע אני נגד אנחנו בית מאוד חילוני שאין קשר בינו לבין הדת ואני יודע שלילד יש בבית ציצית כיפה שחורה ואפילו כובע ראיתי בחדר שלו ואני ואשתי לא יודעים מה לעשות ואנחנו חייבים עזרה תודה מראש

שלום לך חזי, אכן זה יכול להיות משבר למשפחה. אני הייתי הולך להתייעץ עם פסיכולוג. אם כי אני חושש שהסיכויים לשנות את התהליך שבו הוא התחיל הם קטנים . יש עמותות שעוסקות בחוזרים בשאלה ובהורים של חוזרים בשאלה . אולי שם תוכלו למצוא מזור ונחמה. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות