סירוב הילד ללכת עם אביו

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

01/06/2013 | 11:21 | מאת: pye

הבן שלי מסרב ללכת עם אביו לביקור הדו-שבועי. מדובר בביקור של כמה שעות ובכל פעם הוא בוכה כשהם מגיעים לבית האב ומבקש לאמא כל הזמן. הביקור מסתיים תמיד מוקדם יותר בכמה שעות, כי הוא כל הזמן מנדנד שהוא רוצה הביתה לאמא. במפגש שלהם באמצע השבוע, כאשר האב אוסף אותו מהגן, אין בעיה כזו. הם מבלים יחד עד הערב. יש להדגיש שאני מעודדת אותו ללכת עם האב ומדגישה כל הזמן כמה כיף להם ושהם עושים דברים מעניינים יחד. האם מדובר במניפולציה, או שיש כאן ממש בעיה ואיך פותרים את זה? תודה לכם.

שלום לך, לא הבנתי מתוך הפנייה שלך , מתי הילד בוכה אצל האב ומתי הוא הולך איתו ברצון ולא חוזר מוקדם בבכי. אהוד גלבוע

03/06/2013 | 22:05 | מאת: pye

בשבתות הוא ממש מסרב ללכת ובוכה ומבקש לחזור הביתה. באמצע השבוע האב מספר לו שאני בסידורים ולכן הוא מסכים להישאר איתו עד שאני "מסיימת את הסידורים". שכחתי לציין שאנו גרושים והילד בן 4.

שלום , אני מציע שהאבא יגיד לו שגם בשבת את עסוקה. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות