גמילה מטיטול בלילה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

29/05/2013 | 08:57 | מאת: דליה

בני בן 4.5 גמול ביום ולאחרונה הפסקתי לשים לו טיטול בלילה , עשינו מזה טקס , נתתי לי מתנה והוא ממש רצה להפסיק לשים טיטול , שבוע עבר בסדר ולאחר מכן כל יום פיספס ,הבן שלי נוחר חזק יש לו שקדים מוגדלים אבל לא חייבים ניתוח , הוא עבר בדיקת שינה לאחרונה שבה הופיע שיש יקיצה פעם בשעה , בבוקר הוא מתעורר מאוד עייף ולא מרגיש בכלל שכולו רטוב , מה לעשות ? האם להחזיר את הטיטול ?

שלום דליה, אני מציע להחזיר את הטיטול וללכת לרופא אף אוזן וגרון ולבדוק האם ניתן לנתח את השקדים , והאם יש סיכוי שזה יעזור בנחירות. לדעתי כדאי לעשות זאת מהר ככל האפשר. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות