נסיעה לחו"ל ללא הילדה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

21/05/2013 | 08:48 | מאת: שביב

בתנו בת שנה וחצי. לרגל יום ההולדת של אשתי, אנחנו מתכננים לנסוע לחו"ל לארבע לילות, ולהשאיר את הילדה עם הסבים והסבתות. האם זה מוקדם מדי? האם אנחנו גורמים לילדה נזק בטווח הארוך? בלי קשר (או אם), בימים האחרונים הילדה גם הרבה יותר "דבוקה" אלינו, רוצה שנרים אותה ואפילו בוכה כשאנחנו משאירים אותה בגן (דבר שלא קרה קודם לכן). האם זאת אינדיקציה שבאמת לא נכון להשאיר אותה בלעדינו מספר ימים בשלב הזה של חייה?

שלום שביב, אכן זה מוקדם. ניתן לנסוע איתה לחו"ל או לנסוע איתה בארץ , גם כאשר חוגגים יום הולדת. נראה לי שהכי הרבה כדאי להיעדר ללילה. אם אפשר עדיף כאשר תהיה גדולה יותר. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות