בן 4.5 מקנא ???

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

17/05/2013 | 09:23 | מאת: דליה

בני. בן 4.5 התחיל לבוא בכל לילה לבוא לישון במיטה שלנו , יש לנו תינוקת בת 5 חודשים בבית וכשהיא נולדה הוא היה מקנא קצת ( לוקח את המוצץ שלה , יושן בעריסה שלה ) , כשאנחנו מחזירים אותו למיטה שלו הוא שוב חוזר אלינו ואנחנו כבר מותשים ועייפים ובסוף משאירים אותו ,עד הבוקר , יכול להיות שהוא שוב מקנא ( התינוקת אצלנו בחדר ואין אפשרות להעביר אותה לחדר אחר ) , מה לעשות ?

שלום דליה אני בעד לעזור לו לישון את כל הלילה בחדר שלו. צריך לבנות את הדרך הזו. ההתעוררות שלו בלילה לא עוזרת לו ולא מקילה עליכם. אני בעד להתייעץ עם איש מקצוע בעיניין. לבנות תוכנית שתעזור לכם וגם לבן. מה דעתך. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות