מיניות אצל בנות 5

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/05/2013 | 22:03 | מאת: אילנית

ביתי בת השש נגיה באיבר המןצנע של ילדה מהגן אני לא יודעת אם זה משהו שחוזר על עצמו או באיזה דרך זה נעשה פשןט גיליתי את זה דרך הילדה השנייה אני לא יודעת אם גם לביתי זה נעשה איך אוכל לבדוק את הנושא ובאיזו דרך לגשת. לדבר עם ביתי??חייבת עזרה!!!

שלום אילנית, אני מציע שתדברי עם בתך על הנגיעות הללו. כדאי לברר האם זה הגיע מעצמן או ששמעו או ראו מצב כזה. לאחר מכן כדאי לבקש ממנה שלא תגע בחברתה באיבר המיני. בשלה היא יכולה בשירותים או במקלחת כאשר היא לבד. מה דעתך אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות