הורים שאף פעם לא מרוצים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/04/2013 | 13:32 | מאת: לילי

שלום, אני אמא לשני ילדים קטנים וגרה בסמיכות להורי. אני מנסה לאפשר להורים שלי לבלות עם הילדים לפחות פעמיים בשבוע ואנחנו מגיעים איהם לארוחה אחת לשבועיים בשבת. אבל ההורים שלי מאז ומתמיד טוענים שאני לא מספיק משקיעה בהם ולא מספיק אכפת לי וכל החברים שלהם מבלים יותר עם הילדים ואני שונה בזה שאני "מתקצבת" להם את הזמן כל הזמן וחשוב לי יותר להיות עם חברים ואני מאוד פוגעת בהם ושוברת להם את הלב. אני צריכה לציין שלהורים שלי אין יותר מדי בחיים מלבדנו. לאחי עדיין אין ילדים ואני כל הזמן נקרעת בין הצרכים ה"מוגזמים" שלהם אל מול העובדה שיש לי משפחה משלי לבלות איתה וכן גם חברים ובן זוג להתחשב בו. אני מנסה שלא להגרר לסחטנות הרגשית שהם עושים לי (ממש מאשימים אותי שאני פוגעת להם בבריאות...) אבל גם לי נקרע הלב מזה ואני לא רוצה שיפגעו ולא מוצאת איזון... האם יש דרך לספק את כל הצדדים...?

שלום לך לילי, אני לא מציע לך לספק את כל הצדדים אלא רק את אלו של המשפחה שלך. ההורים שלך אמורים לקבל את המצב ולשמוח במה שיש אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות