ישנה עם ההורים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

04/04/2013 | 10:07 | מאת: שרון

שלום ביתי בת ה6וחצי התרגלה לישון במיטה איתנו ההורים אנו מנסים להסביר לה שלא כל צריך להיות אך היא מסרבת להרדם במיטתה וכל ערב חגיגה שלמה סביב הנושא עד שאנחנו נישברים נותנים לה להרדם במיטתנו ואחכ מעבירים אותה. כמובן שבאמצע הלילה היא מתעוררת ועוברת אלינו שוב . מה עושים? איך ניתן לטפל בנושא בלי לגרום לילדה נזק .

שלום לך, האם את ובעלך רוצים בכך בצורה מלאה? האם יש ביניכם חילוקי דעות בנושא הזה או ביחס אל הבת? אהוד גלבוע

18/04/2013 | 18:16 | מאת: סיגל חדד יועצת שינה ומדריכת הורים

ייתכן גם שיש פער גדול בין שינה אתכם לשינה לבד ויתכן וצריך לעשות זאת בדרך הדרגתית יותר.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות