כיצד להגיב?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

27/03/2013 | 21:16 | מאת: אמא מודאגת

שלום, בני הצעיר בן 13,חברותי,הילדים אוהבים אותו ורוצים בחברתו. לאורך השנים הוא התחבר גם לבנים שעושים מעשי קונדס. לפני כשבועיים בני השתמש במצית ועשה חורים ברשתות שבבית. לאור המקרה דיברנו איתו על הנזקים והוא הציע שיתן מכספו לתיקון הנזק ואכן לקחנו מכספו לתיקון הרשתות. המקרה האחרון שקרה שהסתובב בישוב עם 3 בנים בני גילו,לטענתו אחד הבנים אחז במצית והצית שיחים ותחנת אוטובוס בישוב כשבני היה איתו ועוד נער נוסף בעת המעשה. כיצד להגיב למקרה הנ"ל? מדוע נושא השרפה חוזר? אודה לתשובתך המהירה.

שלום לך אמא אכן יש מקום לדאגה. אני הייתי מציע לך להביא את הבן לטיפול פסיכולוגי. יש יותר מידי סימנים מדאיגים. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות