מה אני עונה לבן המתבגר שלי?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

03/03/2013 | 20:05 | מאת: פZית

שלום, מזה למעלה משנתיים עבר לגור איתי ועם הבן שלי, בן זוגי. זו הפעם הראשונה שעובר לגור איתנו גבר. הבן שלי היום כבן 19, חיל טרי. מערכת היחסים והאוירה בבית מצוינים. כבוד, תקשורת לא רעה, הרבה כבוד הדדי והרבה אכפתיות. לפני כחודש חשף בפני הבן שלי שהוא שומע אותנו (אותי ואת הבן זוג) בעת קיום יחסים. עלי לציין שדי הופתעתי כי אנחנו תמיד עם דלת סגורה ושומרים על שקט (לםחות כך חשבנו). לטענתו זה מביך ואף "שורט" אותו. מאז הקפדנו עוד יותר אבל לפנ יכשבוע הוא שוב התפרץ והתנהג בחוצפה כלפי והבנתי שהוא שוב שמע אותנו. אמרתי לו שזה טבעי ויש לנו זוגיות טובה וכו.. אבל הוא לא "קונה" את זה. זה מפריע לו וגורם לו להתנהגות אנטגוניסטית כלפנו. איני יודעת כמה עוד שקטים נוכל להיות.. אבל אני כבר מרגישה שאנחנו נמנעים מלקייפ יחסים בגלל הענין.. אשמח לעצה כיצד נכון לנהוג ומה נכון להגיד לו. תודה רבה

שלום לך פזית, רציתי לשאול האם הבן שלך הוא הבן או הבת היחידים שחיים אתכם בבית? האם לבן שלך היה פעם חברה? האם לאביו יש בת זוג והאם הוא נמצא אצלם? אהוד גלבוע

23/03/2013 | 19:10 | מאת: פZית

אהוד שלום ותודה רבה להתיחסותך לשאלותך: בני הינו הילד היחיד שילדתי ורק הוא בבית. הוא איתי מלידתו. אין לו חברה. הןא עדיין לא נחשף למערכת יחסים אינטימית עם בנות. לאביו 3 ילדים. אשמח להכוונתך בנושא. תודה וחג שמח

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות