השארת תינוק בן שנה וחצי אצל הסבא והסבתא.

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

17/02/2013 | 13:49 | מאת: אור

שלום, יש לבעלי ולי הזדמנות לטוס לנופש של 5 ימים בחו"ל. יש לנו תינוק שיהיה אז בן שנה וחצי (בעוד 3 חודשים) ואנחנו חושבים להשאיר אותו אצל הסבא והסבתא - בית שיש בו גם דודים ודודות שיהיו וישחקו איתו. הילד מאוד קשור אלי. רצינו לדעת את דעתך בנושא? האם זה בסדר ליסוע או שעדיף לדחות את הנסיעה להזדמנות אחרת? האם זה עלול לפגוע בו לטווח הארוך? הקצר? שניהם? אשמח מאוד לשמוע את דעתך! תודה רבה!

שלום לך אור, אני לא הייתי מציע לך לנסוע בלי הילד בשלב הזה. אולי בעוד שנתיים שלוש. אפשרות נוספת היא לקחת אותו אתכם לחול. מה דעתך? אהוד גלבוע

18/02/2013 | 09:35 | מאת: אור

שלום אהוד, תודה רבה על היחס! הבעיה היא שזה נופש מטעם העבודה ואי אפשר לקחת אותו איתנו.. תוכל בבקשה להסביר לי מה עלולות להיות ההשלכות? והאם בגיל גדול יותר שהוא ממש מבין זה לא יותר יקשה עליו? בנוסף, הבעיה היא בחול או בלא להיות לצידו 5 ימים? (נגיד נופש בארץ של 5 ימים בלעדיו זה יותר בסדר?) סליחה על כמות השאלות.. פשוט ממש חשוב לי להבין את העניין.. תודה רבה רבה לך!!

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות