התנהגות מינית בין אחים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

17/02/2013 | 09:08 | מאת: אמא מודאגת

שלום אתמול קרה מקרה חמור בעיניי והייתי רוצה המלצה כיצד להתמודד עימו. יש לי בנים בניי 14.5 ו 12, אתמול בערב בעלי אירח חברים בבית ואני לא הייתי. מאיזשהי סיבה הוא עלה לקומת השינה וגילה כי בחדר של בן ה12 שוכבים יחדיו שני האחים- אחד על השני, מתנשקים (בפה!) ומתחככים אחד בשני. בעלי היה המום, כשראו אותו קפצו מיד והגדול רץ לחדרו. בעלי לא יכל להתעכב לשיחה ארוכה כיוון שהיו לו אורחים וגם לא ידע כיצד להתמודד עם זה אך שאל כ"א בנפרד אם זה נראה לו תקין וציין בפניהם שזה חמור. ה'קטן' טען שהייתה לו 'הזיה' והגדול התנצל ואמר 'שהיה חרמן'. אנחנו ממש מבועתים, יש לנו גם בן נוסף בן שש ואנחנו מאוד מודאגים. מה עלינו לעשות????? תודה מראש.

שלום לך, אני מציע דבר ראשון שמעתה לא תשאירו את הבן הגדול עם אחיו לבד. דבר שני, אני מציע שתפנו איתו לטיפול פסיכולוגי. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות